پرسش و پاسخ

اقامت در كانادا
  • تاریخ ارسال پرسش : 21 خرداد 1392 ساعت 05:35 ب.ظ
من 17 سال دارم و فارغ التحصيل رشته ي تجربي با معدل پايين هستم و مسلط به زبان كره اي هستم براي من شرايط تحصيل زندگي كار و پذيرش دانشگاها چگونه است؟
پاسخ
  • تاریخ پاسخ : 12 مرداد 1392 ساعت 03:45 ب.ظ
  • ما برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام نمیکنیم.
    برای اخذ ویزای اقامت و کار در کشور کانادا نیز نیازمند داشتن یک مدرک فنی حرفه ایی یا دانشگاهی موجود در لیست مشاغل مورد نیاز کبک یا فدرال ، تسلط به زبان فرانسه یا انگلیسی و داشتن حداقل یک سال سابقه کار مرتبط هستید.

طبقه بندی خبرها
خبرنامه ایمیل
سوالات خود را مطرح کنید
فهرست پرسش و پاسخ ها